✌ TUMPANG BARANG!

BERITA BAIK!

Dengar pasal tumpang barang je, ramai yang lebih suka menggunakan bas ekspress. Sebab apa, Murah, Senang, Cepat, tak perlu pikir panjang!

Tapi pernahkah anda terfikir risiko kerosakan atau kehilangan barang anda!

So, hari ni, saya nak bagi tahu JustLorry juga menawarkan SERVIS TUMPANG BARANG paling murah.

LALUAN TUMPANG BARANG

*KL ke JB

*JB ke KL

HARGANYA CUMA RM120 SAHAJA

Uols, memang x kan dapat harga semurah ni yer dalam sejarah LORI SEWA!

Sehinggakan ramai yang telefon kami sebab x puas hati, ada yang dakwa kami ni PEMUSNAH, TABUR PASIR dalam industri logistik!

Huhuhu sedihnya bila dianggap begitu…

Ramai yang silap tentang kami!

Kami sebenarnya hanya mahu MEMBANTU vendors:

>>Ada lori, tapi parking depan rumah

>>Ada lori tapi x de jobs.

Kesian bukan, cam mana vendor-vendor nak sara anak bini.

So, dari vendor x de jobs& biarkan lori mereka berkarat depan rumah, lebih baik diaorang join JUSTLORRY!

Kami ni cuma platform antara vendor dan pelanggan.

Semua masalah antara kedua-dua pihak ini, kami TANGGUNG 100%.

*Vendor x payah pening dengan kerenah customer yang minta macam2.

*Customer pulak x payah call 1000 kali bila lori nak sampai? Nak angkat barang bila?

Pendek kata, urusan atas kertas mengenai proses pindah ini akan ditanggung KAMI!

Untuk pengetahuan anda!

JUSTLORRY bukan sahaja tawar lori sewa 1, 3, & 5 ton tapi termasuk 20, 40 kaki.

Kami juga menawarkan khidmat pekerja angkat yang berpengalaman (jika diperlukan). Cepat..pantas..harga sewa lori menepati bajet anda.. Tanpa caj tersembunyi.

Sila Hubungi 012-512 5878 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

: